tervetuloa-hiironen_2017
Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999 10 §:n ja 24 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Laukan Talli Oy

Katsastus Hiironen – Katsastus Jääli

Kiilakivenkuja 4, 90250 Oulu

puh. +358 (0)20 231 7650

Rekisteriasioita hoitaa

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Liisa Laukka

+358 (0)20 231 7650

katsastus@katsastushiironen.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Laukan Talli Oy:n ja käyttäjän välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä Laukan Talli Oy:n mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi.

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää tai voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
    ● Osoite, postinumero ja -toimipaikka
    ● Puhelinnumero
    ● Sähköpostiosoite
    ● Kieli
    ● Ajoneuvon rekisteritunnus

Säännönmukaiset tietolähteet

Laukan Talli Oy:n -rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Laukan Talli Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Comments are closed.