tervetuloa-hiironen_2017
Blogi

Jouluterveiset Hiirosesta

Joulu on ihan pian täällä, ja mieleen hiipivät jo jouluiset ajatukset. Vielä viimeiset arkipäivät pois alta, kunnes saa rauhoittua joulunviettoon, kukin omalla tyylillään. Joulu tuo valoa pimeimpään vuodenaikaan ja hartaasti odotetun tauon aherrukseen. Vihdoinkin!

Allekirjoittaneelle kulunut vuosi on ollut melko antoisa – hyvässä ja pahassa. Kaikenlaista on ehtinyt vuodessa tapahtua, mutta näin loppua kohti onneksi yleensä kaikki rauhoittuu. Paljon on opittu uutta ja kerrattu vanhaa. Mieliala on hyvä ja rauhallinen.

Olen saanut seurata katsastusaseman arkea syksystä lähtien, ja ainakin olen oppinut sen, miten paljon hyvä asiakaspalvelu vaikuttaa kaikkiin. On valtava merkitys sillä, millaiseen ilmapiiriin astelee, kun astuu ovesta sisään. Yleinen kommentti asiakkailta onkin kehut asemamme hyvästä palvelusta. Sen eteen täällä tehdään työtä jatkuvasti, että meille olisi mukava tulla.

Jouluksi katsastusasemakin hiljenee. Vuoden työt alkavat olla takana ja voi rentoutua. Rentoutumista toivomme myös teille, rakkaat asiakkaat. Kiitos kuluneesta vuodesta!

Hyvää ja rauhallista joulua toivottavat Katsastus Hiirosen sekä Katsastus Kiimingin väki!

– Kaisa

Vastaa