tervetuloa-hiironen_2017
Blogi

Se punainen talo

Tervetuloa Katsastus Hiirosen blogiin! Tänne tulemme kirjoittamaan sekä meitä että teitä kiinnostavia asioita mm. toiminnastamme, katsastuksesta yleisesti, sekä kaikesta muustakin mielenkiintoisesta.

Katsastus Hiironen perustettiin vuonna 2012. Majapaikaksemme löysimme Oulusta nelostien vierestä Hiirosen kaupunginosan. Ohitsemme ajaa päivittäin noin 60 000 autoa. Uusi Poikkimaantien silta tuo meille päin lisää liikennettä. Olemme se punainen talo heti Hiirosen pohjoispäädyssä.

Mielestämme katsastus voi olla vuoden kohokohta! Haluamme olla paras ja asiakasystävällisin katsastusasema. Meillä on siistit ja miellyttävät asiakastilat. Katsastuksen aikana voit nauttia virvokkeita, lukea tuoreita aikakauslehtiä, katsella televisiota ja ottaa itsellesi hieronnan hierontatuolissamme. Kuvia asemastamme näet Instagramista.

Auton katsastus herättää yleensä monenlaisia ajatuksia. Joillekin se tuntuu tuomiopäivältä, toisille se on vain tavallinen arkiaskare. Haluamme tehdä katsastuksesta asiakkaalle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja pidämme toimintamme ajan tasalla. Uskomme, että hyvän palvelun avulla voimme helpottaa katsastusjännitystä, ja pakollisen toiminnon sijaan tarjota odotetun ja miellyttävän lepohetken arjesta.

Tervetuloa seuraamaan meitä myös tänne blogiin! Muistattehan myös Facebookin, Instagramin ja Twitterin.

Kaikista tärkeimpänä, tervetuloa miellyttävään ja asiantuntevaan katsastukseen! Olemme täällä Hiirosen punaisessa talossa teitä varten.

– Kaisa

Kommentointi on suljettu.